Palvelutukku Kolmio on ruokaa valmistaviin asiakkaisiin keskittynyt täyden palvelun toimitustukku Lahden Kujalassa. Tuotevalikoima on erittäin laaja, se koostuu korkealaatuisista ja aina edullisista PATU-tuotteista sekä paikallisten tuottajien omista tuotteista aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, tilauserät ja toimitusaikataulu räätälöidään asiakkaan kanssa sovittuihin eriin ja rytmiin, jopa lauantai-kuljetuksiin.

Palvelutukku Kolmion palvelulupaus kuulosti hyvältä lahtelaisen yrittäjän Johanna Antikaisen mielestä. ”Siinä on samoja hyviä periaatteita kuin meilläkin. Leivomme käsin omassa leipomossa joka päivä, ja valmistamme tuotteet mahdollisimman laajasti lähialueen tuottajien tuoreista raaka-aineista” Asemapäällikkö-kahvilan ja Jauhopeukalot-leipomon yrittäjä kertoo.

Palvelutukku Kolmion palveluasenne saa kiitosta: ”Asemapäällikkö-kahvilassa on aamiainen arkisin klo 7 alkaen ja meillä on pienet tilat varastointiin, joten olen toivonut kuljetukset joka arkiaamuksi klo 6.30 ja se on pitänyt. Helpottaa huomattavasti omaa arkeani ja tuoretuotteet ovat aina tuoreita, kun toimitukset tulevat sovitusti,” Antikainen kiittelee.

”Olemme olleet jo kolmisen vuotta heidän asiakkaana, ensin tilattiin Jauhopeukaloihin ja nykyisin myös Asemapäällikkö-kahvilaan. Kaikki kahvilaan ja leipomoon liittyvät raaka-aineet, kuten tuoretuotteet sekä juustot ja jauhot tulevat pääosin heiltä. Valmistamme päivittäin asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyt smoothiet myös Palvelutukku Kolmiosta tulleista marjoista ja hedelmistä. Tuotevalikoimaa olemme kehittäneet yhdessä. Ehdotamme heille uutuustuotteita, joita haluamme kokeilla ja sitten meidän testauksen jälkeen Palvelutukku Kolmio on voinut tarjota uutuutta myös muiden asiakkaiden käyttöön. Yhteistyömme on sujuvaa molemmin puolin.” iloitsee Johanna Antikainen.

Tervetuloa käymään ja tutustumaan tuotteisiin ja toimintaamme. Tutustumiseen on hyvä tilaisuus kevätmessuillamme: Kolmio Goes to April Blues –tapahtumassa 20.4.

Lisätietoja tapahtumasta: Facebook-sivuillamme.

Lisätietoja:
Erkki Leppänen, erkki.leppanen@palvelutukkukolmio.fi, 040 860 0728
Ilpo Paasolainen, ilpo.paasolainen@palvelutukkukolmio.fi, 045 253 7310

www.palvelutukkukolmio.fi