Aamupalaseuraa yksin yrittäville

193

Päijät-Hämeen Yrittäjien vastalanseerattu toistuva aamupalatapahtuma on suunnattu yksinyrittäjille. Yksinyrittäjien aamupalaksi nimettyä tilaisuutta järjestetään Lahdessa Ravintola Jännä-Jussissa joka kuukauden toisena keskiviikkona kello 7.30-8.30. Aamupalatilaisuuden tarkoitus on mahdollistaa yksinyrittäjille aikaa ajatuksenvaihtoon, verkostoitumiseen ja vertaistukeen.

Seuraava aamupalatilaisuus
järjestetään 10.10. kello 7.30 alkaen Ravintola Jännä-Jussissa. Aamupala on omakustanteinen.

Päijät-Hämeen Yrittäjien järjestökoordinaattori Jenni Vesasen mukaan tapahtuma on kehitetty jäsenten toiveesta.
– Toive yksinyrittäjille tarkoitetuista rennoista, matalan kynnyksen tapaamisista tuli muutamilta yksinyrittäjäjäseniltämme, jotka kaipasivat mahdollisuutta tavata kollegoja. Päätimme saman tien toteuttaa hyvän ajatuksen ja tarjota myös tässä muodossa tukea yksinyrittäjille, joiden määrä on viime vuosina kovasti kasvanut., Vesanen kertoo.

Tapahtuma on suunnattu pääsääntöisesti jäsenyrittäjille.
– Niille, jotka eivät vielä ole jäseniä, tämä on erinomainen mahdollisuus tulla katsomaan, olisiko Yrittäjäjärjestön toiminta ja jäsenyys itseä kiinnostava juttu. Kaikki ovat siis lämpimästi tervetulleita. Haluamme tukea kaikkia yrittäjiä ja kaikenlaista yrittäjyyttä.
Tilaisuudesta kiinnostuneet yrittäjät Vesanen toivottaa tervetulleeksi mukaan.
– Tule rohkeasti mukaan yhteiselle aamupalalle sellaisena kuin olet, viettämään aamuhetkeä lunkisti yrittäjäporukassa.

Teksti ja kuva: Mikko Blomberg