Uusi jäsenetu: Päijät-Hämeen Yrittäjien jäsenillä mahdollisuus säästöihin K-kaupoissa

538

Päijät-Hämeen Yrittäjät tarjoaa jäsenilleen uuden jäsenedun, kun kampanjaan mukaan lähtevät päijäthämäläiset K-kauppiaat voivat vuoden 2018 aikana antaa Yrittäjien jäsenkorttia vastaan 5% alennuksen elintarvikekertaostoista. Mukaan haetaan parasta aikaa kiinnostuneita jäsenkauppiaita.

Lahdessa sijaitsevan Ahtialan K-supermarketin kauppias Tuija Prusi on sitoutunut lähtemään ensimmäisen vuoden kokeiluun.

– Olen avoin tälle kokeilulle. Haluan nähdä, että josko se toisi meille lisää asiakkaita. Eniten keskustelua kauppiaiden keskuudessa on herättänyt ruokabisneksen matalakatteisuus.

Hän uskoo, että vuosi näyttää toimiiko etu toivotulla tavalla. Hänen mukaansa uusien asiakkaiden saamisen lisäksi on tärkeää nostaa esille K-kauppiaiden yrittäjäasema.

– Meillä monet asiakkaat ja jopa edustajat puhuvat joskus siitä, että S-kaupan kauppias tai Lidlin kauppias, vaikka ainoastaan K-ryhmässä ollaan kauppiaita. Me emme Keskon miljoonilla mällää, vaan tässä on jokaisella omat rahat ja omat riskit, kuten kaikilla yrittäjillä. Ja meillä pitää jokaisen yksikön olla kannattava, sillä emme voi jakaa tappioita verkoston sisällä.

Prusin mielestä yrittäjien täytyy pitää toistensa puolia.

– Mielestäni on todella tärkeää, että yli aluerajojen ja alarajojen pidetään yhtä.

Etu on saatavilla seuraavista marketeista:

K-Supermarket
– Ahtiala, Lahti
– Suvituuli, Sysmä

K-Market
– Heinolantori, Heinola
– Kylätähti, Heinola KK
– Lampinen, Kalkkinen
– Sipurantie, Lahti
– Ruokapata, Padasjoki
– Solina, Villähde

 

Teksti: Mikko Blomberg