Uusi kasvo järjestökoordinaattorina

651

Jenni Vesanen on Päijät-Hämeen Yrittäjien uusi järjestökoordinaattori. Vesanen aloitti marraskuun lopussa ja nyt työt pyörivät jo täydellä teholla.

Jenni Vesanen aloitti Päijät-Hämeen Yrittäjien järjestökoordinaattorina marraskuun lopussa.

Vesasen työnkuvaan kuuluu erityisesti yhteydenpitoa paikallisyhdistyksiin Päijät-Hämeen alueella, sekä järjestöhallinnollisia tehtäviä suhteessa Suomen Yrittäjiin. Lisäksi hän suunnittelee ja koordinoi tapahtumia ja koulutuksia sekä kehittää jäsenille tarjottavia palveluja ja etuja Päijät-Hämeessä.

– Tämä työ on ihmisten kanssa toimimista, sitä että yrittää oman työnsä puitteissa vastata jäseniltä tulleisiin tuen, organisoinnin ja suunnittelun tarpeisiin. Yritän kuunnella mitä ihmiset toivovat meiltä aluejärjestönä ja mikä heille on tärkeää yrittäjäjäsenyydessä ja tässä toiminnassa, Vesanen kertoo.

Aiemmin Vesanen on toiminut Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:llä. Hänellä on myös takanaan kahdenkymmenen vuoden ura englanninkielen opettajana.

– LADECissa hoidin erilaisia markkinointiviestinnän tehtäviä ja organisoin erityisesti tapahtuma- ja messuosastojärjestelyjä. Sitä ennen opetin englannin kieltä korkeakouluissa ja yrityksissä. Vesanen nostaa esiin, että hänen pitkä työuransa koulutussektorilla on tehnyt ihmisten kanssa toimimisesta luontevaa.

Hän kokee sen myös työssään eritysen palkitsevana tekijänä.

– Minun on hyvin luontevaa olla tukemassa muiden ihmisten osaamista ja tekemistä ja näin olla mukana mahdollistamassa heidän onnistumista työssään. Minä totuin tekemään sitä jo opetustehtävissä ja sitä tämä on mitä suuremmassa määrin nytkin.

Vapaa-aikana Vesasen elämä täyttyy perhe-elämästä ja harrastuksista.

– Meillä on kaksi alle kouluikäistä lasta, joten vapaa-aikani menee perheen parissa. Mieheni on kuvanveistäjä. Seuraan myös hänen työtään mielelläni, tuen häntä ja nautin lopputuloksista. Innostusta oman puutarhan hoitoon on myös kovasti.

Teksti ja kuva: Heidi Kouvo