-kaupallinen yhteistyö-

Palvelutukku Kolmio on ruokaa valmistaviin asiakkaisiin keskittynyt täyden pal-velun toimitustukku Lahden Kujalassa. Laaja tuotevalikoima koostuu korkealaatuisista ja aina edullisista PATU-tuotteista, teollisuuden tutuista tuotemerkeistä sekä paikallisten tuottajien omista tuotteista aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Tilauserät ja toimitusaikataulukin räätälöidään asiakkaan kanssa sovittuihin eriin ja rytmiin, jopa lauantai-kuljetuksiin. Palvelulupaus on melkoinen, mutta yrityksen tuore toimitusjohtaja Ilpo Paaso-lainen lupaa, että asiakkaan tyytyväisyyden eteen tehdään tosissaan töitä.

– Henkilökohtainen palvelu on kilpailuetu, jota Palvelutukku Kolmio haluaa kehittää entisestään, kertoo Paasolainen.
Kehitystä tapahtuu myös läpinäkyvyydessä: yrityksen Facebook-sivuilla julkaistaan viikoittain toimitusvarmuudesta kertovaa tilastoa.

– Toimitusaikataulu ja tilauserät ovat muokattavissa asiakaskohtaisesti. Palvelun henkilökohtaisuuden varmistamiseksi asiakkaalle on aina oma nimetty yhteyshenkilö, jonka kanssa voi suunnitella jopa ruokalistat, Paasolainen kertoo.

Mikäli esiin nousee tarve testata tuotteita käytössä, kuvaan astuu koekeittiö. Koekeittiössä testaillaan ja kehitetään myös asiakkaille päätyviä tuotteita.

– Teemme asiakkaan kanssa mielellämme yhteistyötä tuotteiden suunnitte-lusta alkaen. Meille voi aina soittaa tai tulla käymään, kertoo yrityksen myyntipäällikkö Erkki Leppänen.
Lähituottajat ovat tärkeässä roolissa Palvelutukku Kolmion tuotevalikoimassa.

– Meidän asiakas voi hyvillä mielin mai-nostaa lähituottajien raaka-aineista val-mistettua ruokaa, kun ne tulevat meidän kautta oikeasti lähitiloilta. Haemmekin jat-kuvasti uusia lähituottajia mukaan valikoi-matarjontaan. Meillä tuottajat esittäytyvät omilla merkeillään ja tuotteillaan, kuvaa toimintaa Leppänen, joka toimii tuottajien yhteyshenkilönä.

Paasolainen toivottaa asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan Palvelutukku Kolmion tuotteisiin ja toimintaan.
– Tutustumiseen on hyvä tilaisuus myös kevätmessuillamme Kolmio Goes to April Blues –tapahtumassa 20.4.

Lisätietoja:

Erkki Leppänen, puh. 040 860 0728 erkki.leppanen@palvelutukkukolmio.fi Ilmo Paasolainen, puh. 045 253 7310 ilpo.paasolainen@palvelutukkukolmio.fi

Facebook: palvelutukkukolmio
www.palvelutukkukolmio.fi