Pitkä, pimeä ja kylmä talvi takana. Kevään ensimmäinen lämmin ja aurinkoinen päivä. Siinä olivat puitteet Palvelutukku Kolmion messuille 20.4.2018. Palvelutukku Kolmiossa messuja oli järjestelty vuoden vaihteesta saakka. Tavaratoimittajat olivat ottaneet haasteen vastaan ja messupaikat varattiin jo ajoissa loppuun. Loistava sää ja illan tähtiesiintyjä vetivät paikalle todella runsaslukuisen yleisön.

Päivän aikaan saatiin maistella monenlaisia herkkuja tavaratoimittajien pöydistä. Asiakkaat saivat uusia ideoita ja konkreettisia vinkkejä valmistukseen. Messutilana käytetty Palvelutukku Kolmion lähettämö soveltui tapahtuman järjestämiseen hyvin.

Messujen päätyttyä nautittiin illallinen noutopöydästä. Samaan aikaan lähettämö muuttui ”konserttisaliksi” ja lavalle nousi Erja Lyytinen. Yksi Suomen tämän hetken valovoimaisimmista artisteista ei jättänyt ketään kylmäksi.

Palvelutukku Kolmion messupäivä oli onnistunut. Sekä asiakkaat että tavaratoimittajat esittivät vuolaita kiitoksiaan päivästä. Toimitusjohtaja Paasolainen mainitsi juhlapuheessaan, että illan tarkoitus on tuulettaa menneet pölyt varastosta ja kääntää katseet Palvelutukku Kolmion uudelle tulemiselle. Näin todella tapahtui. Vaikka juhlat on nyt juhlittu, tervetuloa tutustumaan valikoimiimme.

Palvelutukku Kolmio on ruokaa valmistaviin asiakkaisiin keskittynyt täyden palvelun toimitustukku Lahden Kujalassa. Laaja tuotevalikoima koostuu korkealaatuisista ja aina edullisista PATU-tuotteista, teollisuuden tutuista tuotemerkeistä sekä paikallisten tuottajien omista tuotteista aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Lisätietoja:

Erkki Leppänen, puh. 040 860 0728

erkki.leppanen@palvelutukkukolmio.fi

Ilpo Paasolainen, puh. 045 253 7310

ilpo.paasolainen@palvelutukkukolmio.fi

Facebook: palvelutukkukolmio

www.palvelutukkukolmio.fi