Citymarketin kauppias tuo moottorisahaveiston SM-kisat Heinolaan

229

Heinolan Citymarketin yrittäjä on tuomassa moottorisahaveiston SM-kisoja ensimmäistä kertaa Etelä-Suomeen, kun moottorisahaveiston SM-kisat järjestetään Citymarketin pihassa 5-6.10.2018. Kisassa taitojaan mittelevät Suomen parhaat moottorisahaveistäjät. Lisäksi tapahtuma kokoaa metsä- ja puualan toimijoita ympäri Suomen Heinolaan. Aikaisemmat kisat on järjestetty pääsääntöisesti Itä- ja Pohjois- -Suomessa.

Heinolan Citymarketilla ei taiteilla moottorisahoilla ensikertaa, sillä veistoskilpailuja on nähty pihassa aiemminkin. Tällä kertaa kauppias Risto Veijaselle avautui mahdollisuus järjestää samassa paikassa SM-kilpailut ja hän päätti tarttua haasteeseen.

-Mietin usein, että miten pihalle saataisiin lisää säpinää. Koska olemme sijainnissa, johon täytyy varta vasten tulla, täytyy meidän keksiä erilaisia tempauksia ihmisten houkuttelemiseksi kaupalle, Veijanen kertoo.

Hän onkin järjestänyt tapahtumia Citymarketilla vähintään vuosittain. Lokakuussa järjestettävien SM-kisojen yhteydessä on luvassa myös reippaasti oheisohjelmaa kahden päivän ajaksi. Veijanen myös muut alueen yritykset tervetulleeksi mukaan tapahtumaan. Paikallisille ja lähialueiden yrityksille onkin tarjolla mahdollisuus varata alueelta oma esittely- tai myyntipaikka.

-Paikka on lähes ilmainen, eli toivottavasti saamme paikalle reilusti yrityksiä. Yrityksiä ei ole rajattu millään tavalla, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan, toivottaa Veijanen.

Citymarketin kauppias Veijalainen pitää aktiivisuutta tärkeänä osana yrittämistä. Hän odottelee paikalla muutamaa tuhatta kävijää.

-Tämä ei ole bisnes, vaan haluan luoda kaupalle tapahtumaa ja ihmisille hyvää mieltä. Omasta toiminnasta täytyy antaa aktiivinen kuva ja kilpailusta täytyy erottautua. Ja ihmiset muistelevat mukavia tapahtumia vielä pitkään.

Moottorisahaveiston SM kisat 5-6.10.2018 Heinolassa

SM-kisat toteutetaan Heinolan Citymarketin parkkipaikalla. Kisassa mittelevät taitojaan Suomen johtavat moottorisahaveistäjät.