Lahden pisteellä päästiin mm. kokeilemaan
virtuaalimäkihyppyä.

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät vietettiin 19.-20.10. Turussa. Perjantaina järjestettiin Suomen Yrittäjien liittokokous, joka otti kantaa ajankohtaiseen työmarkkinatilanteeseen. Kokouksessa valittiin myös Suomen Yrittäjien puheenjohtajisto. Perjantain aikana yrittäjät pääsivät myös vierailemaan Mayerin Turun telakalla. Ilta päättyi juhlaan ja Pete Parkkosen keikkaan.

Lauantain seminaaripäivinä lavalle nousivat muun muassa Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen ja Meyer Turku Oy:n toimitusjohtaja Jan Meyer. Aamun avasi Suomen

Lahtea edustamassa Maarit Satukangas-Pohjola, Emma Joki sekä Tuire Puolakka.

Yrittäjien puheenjohtaja Mikael Pentikäinen. Yrittäjäpäivät huipentuivat gaalaan, jossa juhlapuheen piti valtiovarainministeri Petteri Orpo. Gaalassa jaettiin myös Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot. Yrittäjäpäiville osallistui tänä vuonna kaikkiaan 1600 yrittäjää eri puolilta Suomea.

teksti ja kuvat: Mikko Blomberg